täällä ikuisuuteen

Runoilija muusi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskiikäinen ,keskiverto,keskivartalolihava miettijä .Siinäpä tärkeimmät.
 

Täällä ikuisuuteen

tämä menoa on
olo vaivaton
tähtisumuun sukellan
jotain uutta oivallan

täällä olen
jossain liitelen
etäällä en
teitä katselen

tuli muutos elämääni
ei kelloa, ei rahaa
vielä tutkin tekemääni
ehkei kaikki ihan pahaa

yhä siellä – sisimmässä
vaikken silmin näkymässä
muistot yltää ikuisuuteen
auttaa ne myös alkuun uuteen

en hyvästejä sano
vaan näkemiin
tähtisumuun sukellan
täällä teitä odotan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot