Höyhenenpehmeä

Runoilija muutos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on vaaleanruskeat hiukset. Olen rento ja huumorintajuinen. Otan kuitenkin vakavat asiat vakavina. Olen empaattinen ja myötätuntoinen. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen! Meseen saa lisätä vapaasti, otan mielelläni nettikavereita.
 

Ilta pimeni aavikolla
Kesäillan tuuli oli höyhenenpehmeä

Kaupungissa oli jo liian kylmä
Lapset tarvitsivat ulkovaatteita

Vesi oli liian kirkas poistamaan janoa
Se lipui käsistä kuin liukas saippua

Tyttö oli vähän onneton
Vaikka kesän tuoksu hiveli nenää

Keinutuoli narisi jo vanhuuttaan
Siinä oli luettu liian monta tarinaa

Pinnasängyn pinnat eivät kestäneet
Ne olivat höyhenenpehmeät

Selite: 
Sellanen tänää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot