Simpukan sävel

Runoilija muutos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on vaaleanruskeat hiukset. Olen rento ja huumorintajuinen. Otan kuitenkin vakavat asiat vakavina. Olen empaattinen ja myötätuntoinen. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen! Meseen saa lisätä vapaasti, otan mielelläni nettikavereita.
 

Laskeutuva ilta oli liian kaunis edetäkseen
simpukan sävel soi surullisena uuteen maailmaan

Peilikirkas järvi peitti alleen mustat muistot
laskimet ei riittäneet laskemaan kyynelten helmiä

Kotona oli uniaika jo aikoja sitten ohi
junat kiisivät liian lujaa huomiseen

Kello soi iltalaulua olohuoneessa
lintu lensi luottavaisena kohti uutta aamua

Pieni lapsi ei päässyt vuosien päähän
valovuodet lensivät alta pois

Se laulu jäi ikuisesti korviin soimaan
vaikka simpukan sävel oli jo soittonsa soittanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja surullinen.<3

 

Käyttäjän kaikki runot