Sade tulvi ikkunasta peilikaapin nurkkaan

Runoilija muutos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on vaaleanruskeat hiukset. Olen rento ja huumorintajuinen. Otan kuitenkin vakavat asiat vakavina. Olen empaattinen ja myötätuntoinen. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen! Meseen saa lisätä vapaasti, otan mielelläni nettikavereita.
 

Aurinko säteili säteitään kohti kesää
sade tulvi ikkunasta peilikaapin nurkkaan

Odotin siellä sateenkaaren päässä
että se peili näyttäisi minulle tulevaisuuden

Eilinen itki huomisen pois
sokeri jäätyi mikrossa

Kristallipallo veti peilejä luokseen
kai laskeakseen kyyneleet jokeen

Pilvet muodostivat taivaalla rukouksen sanoman
ja sade tulvi ikkunasta peilikaapin nurkkaan

Selite: 
Ei todellakaan mikään hyvä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyyneleet vaan tulvii.
Kaunista <3

No ei kyllä huonokaan:)

Kyyneleet vaan tulvii.
Kaunista <3

No ei kyllä huonokaan:)

 

Käyttäjän kaikki runot