Menneisyys painoi tulevaisuuden peiton päälleni

Runoilija muutos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on vaaleanruskeat hiukset. Olen rento ja huumorintajuinen. Otan kuitenkin vakavat asiat vakavina. Olen empaattinen ja myötätuntoinen. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen! Meseen saa lisätä vapaasti, otan mielelläni nettikavereita.
 

Aamu oli kolea mutta jännittävä
menneisyys painoi tulevaisuuden peiton päälleni

Sinä kiedoit sen tunnelman silkkinauhoihin
annoit lahjan joka oli liian kaunis avattavaksi

Tuuli tuiversi peippojen laulua
musiikki oli kristallinkirkasta

Luottavaisesti astui aurinko uuteen aamuun
menneisyys painoi tulevaisuuden peiton päälleni

Selite: 
Tänään taas teki mieli kirjoittaa runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana..<3

Tämä oli mykistävää :o

Suosikit -->

Ihana runo..<3
Tykkäsin heti. :'3

 

Käyttäjän kaikki runot