Kesätuuli puhalsi sydämen laivat eteiseen

Runoilija muutos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on vaaleanruskeat hiukset. Olen rento ja huumorintajuinen. Otan kuitenkin vakavat asiat vakavina. Olen empaattinen ja myötätuntoinen. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen! Meseen saa lisätä vapaasti, otan mielelläni nettikavereita.
 

Hiekkaa oli kenkien runot täynnä
kesätuuli puhalsi sydämen laivat eteiseen

Silmät täynnä lasia ja kristallisiruja
en nähnyt niiden haavoista läpi

Jalkojen joet virtasivat onnen palatsissa
oli järvet liian huurussa peittääkseen tunteet

Merestä tulivat ne suloiset laulut
jotka repivät palasiksi herkän ihmismielen

Rattaat oli kai liian vanhat jatkaakseen polulla
ja kesätuuli puhalsi sydämen laivat eteiseen

Selite: 
Tänään vaan oli runopäivä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen oli<3

Suosikit.

Suloinen oli<3

Suosikit.

 

Käyttäjän kaikki runot