Sateinen kello pysäytti kesäajan

Runoilija muutos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on vaaleanruskeat hiukset. Olen rento ja huumorintajuinen. Otan kuitenkin vakavat asiat vakavina. Olen empaattinen ja myötätuntoinen. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen! Meseen saa lisätä vapaasti, otan mielelläni nettikavereita.
 

Peili oli hakattu sirpaleiksi
sateinen kello pysäytti kesäajan

Tyttö itki kyyneleitä kohti kotia
lapsi nukahti mummolassa takan ääreen

Rikkinäinen vaate lepatti tuulessa
se huusi ikäväänsä jonnekin

Talvikin teki jo tuloaan
ja sateinen kello pysäytti kesäajan

Selite: 
Nyt voi olla taidot erittäin ruosteessa, kertokaa mielipiteitä!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei näy ajan ruostetta tässä runossa ja tässä ajassa.

Hyvää syntymäpäivää.

Hertaista eikä ollenkaan ruostu :)

 

Käyttäjän kaikki runot