Voisitko?

Runoilija Sonkkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2017 9:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toista tilaisuutta ei tule.
 

Anna mun tuntea
mitä ennen en tuntenut.
Olet ainut kuka saa
minut niin tuntemaan.
Anna mulle syy
luottaa suhun taas.
Saada mut uskomaan
taas päivään parempaan.

Selite: 
en tiiä mitä tehä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot