Vilkas Janne

Runoilija Sonkkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2017 9:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toista tilaisuutta ei tule.
 

päähän sai metallisen rattikelkan
kun volkkarin päältä laski talvella
olihan lunta satanut kivasti

ja onneksi vilkkaalla lapsella oli vakuutus
se oli harvinaista silloin

kyllä päähän sattui ja isä vain piiskasi
konepeltiin oli tullut lommo

Selite: 
ennevanhaa prkl
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot