Salaisuus

Runoilija Sonkkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2017 9:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toista tilaisuutta ei tule.
 

en tajuu oikeest mikä muhun meni
ehkä halusin sut takas mun vierelleni
mulla vaa oli kauhee ikävä sun luo
ja yks ilta sut yhtäkkii vaa tän tuo

olin toise kanssa, sä tiesit sen
mut suutelit mua iha ohimennen
se tuntu kauheen salaselta
sydän huus sun verta

oli mullakin ehkä tähän syyni
mut hei kuka mut teille pyysi

Selite: 
en ite tykkää tästä yhtää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot