tatuoitu nyrkkeilijäni

Runoilija Sonkkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2017 9:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toista tilaisuutta ei tule.
 

ei päivääkään
ilman sinua
ajatuksissani
olet vielä minun

vaikket koskaan ollutkaan

ei tuntiakaan
ilman sinua
pääni sisällä
jumalaton tuska ja kaipuu

ne hetket
kun näin sinut ensimmäisen kerran
katsoit auton peilin kautta minua
ja hymyilit
kun tappelimme autossa huumorilla
muuttui intohimoiseksi suudelmaksi
ja rakastuin
kun puhuimme koko yön luonani
emme antaneet toistemme nukahtaa
ja lopulta puhuit unissasi
kun juotiin kahvia teboililla
naurettii kaikelle huonosti nukkuneena
ja minä menin töihin
kun olimme koskella sillalla
suutelimme auringonlaskuun
ja halusin vain sinut
kun nukahdin syliinne autossa
aurinko paistoi ja jalkoja särki
eikä se haitannut yhtään
kun näin sinut seuraavan kerran
olit ihan tunteeton
ja tiesin että se oli ohi

välissä tapahtui jotakin
mitä en halua edes mainita
kusin kaiken

en mä ees oo sun arvone

katkeruus ja nuo tapahtumat
jo toista kuukautta päässä
enkä pääse niistä

enkä uskalla edes puhua sinulle enää

kuolisit jo ajatuksistani

Selite: 
ei oo tarkotus ees olla ''hieno'' tai mitää.. halus vaa päätä puhtaaksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot