Vain merci

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Yritän olla kiitollinen sydämeni pohjasta
sveitsiläisille kellokaupan myyjille,
jotka eivät osaa englantia,

marketin kassalle,
jossa saan katseetonta jeesustelua...

Koska kohteliaisuudestahan se kaikki lähtee,
sanavarastoni suppeus
on hyväksyttävän kaunista.

Koska ihannoin heistä jokaista laumayksilöä,
riittää vain merci.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot