Nimetön

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Keitos on liian vahva.
Huuhdon kurkustani alas
rikkihapon ja mansikkajogurtin sekoituksen.
Eikä edes kirvele.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jaa, vähän tämmönen. Ei tajua

Nyt kyl vähä nolottaa, en oo muistanu käydä kommaamas siun runoi! :'s
Fantastinen.

 

Käyttäjän kaikki runot