Nimetön

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Pelko on tämän päivän maailmaa.
Rallia ajetaan tuli perseen alla
ja metsurin kämmenellä pesii karhu.
Olisiko valta sitten mustaa möttiä?
Sellaista, joka kosketuksesta painuu alas,
mutta kimmahtaa takaisin.

Muammar Gaddafi on pystyttänyt keittiööni
oman kokkishow'n.
Hyytelö ei jähmety, eikä sen kuulemma tarvitsekaan.
Se on kai libyalainen tapa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot