Ahdistus

Runoilija Supsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010
Viimeksi paikalla: 31.7.2016 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väärinkäsitysten summa, on vain vihaa, surua ja katkeruutta
 

Tuntenut olen
Painavaa ja kuristavaa
Ylitsepääsemätöntä kait
Tuskaa
Pelkoa
Puristusta rinnassain
Kasvanut se on
Vahvemmaksi ja todellisemmaksi
Kuin sikiö kohdussain
Valmiina tulemaan ulos sisältäin
Ennen laskettua aikaansa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot