Pakkanen tunteissa

Runoilija Supsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010
Viimeksi paikalla: 31.7.2016 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väärinkäsitysten summa, on vain vihaa, surua ja katkeruutta
 

Palelen
ihoni sointuu liljan sävyyn
kauniin valkoiseen
kuitenkin elottoman kaltainen
Huulet sinertävät
alkaa jo pelottaa
kuolenko minä tähän?

Istun takan edessä
siellä lämmittää suuret liekit
Omissa harhoissani sen edessä silti
Palelen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot