Yksi suuri tilkkutäkki

Runoilija Supsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010
Viimeksi paikalla: 31.7.2016 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väärinkäsitysten summa, on vain vihaa, surua ja katkeruutta
 

Läheisten ihmisten murheet
Jopa tuntemattomienkin surut
Koskettavat
Satuttavat
Pientä hentoa ihmistä
Kilttiä persoonaa

Kiltin ihmisen ajatukset
eivät ole vain omia
muidenkin aatteet
jää vain mieltä herkästi kaivertamaan

Tunnetaan toisten suru
Koetaan toisen kipu
Kiltillä ei ole helppoa
Jos hän maailmaa yrittää parantaa

Kaikki vihat ja surut
Omissa ristiriitaisissa kuoseissaan
Yhdistyvät kiltin valkoiseen ajatukseen
Muodostaen sekavan ja vaikeasti hahmoteltavan
Sotkuisen
Yhden suuren tilkkutäkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se on.Herkkä ihminen herkistyy helpommin tuntemattomienkin murheille. Hyvän runon olet siitä kirjoittanut.

 

Käyttäjän kaikki runot