Yksinäinen

Runoilija erikoistapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2023 15:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä istuin siinä huutamassa hiljaa
ja katselin kiihkeänä kuohuvaa merta

Se iski tuskansa kallioihin yllättävällä voimalla
Minä halusin tehdä samoin

En vain saanut kaikkea kootuksi
Heikkona ihmisenä minulla on oikeus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot