Loppu

Runoilija erikoistapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2023 15:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä käytit paheesi
tuhlasit sanasi
elit loppuun sen
minkä joskus aloitit

Uudelleen sanoitit
siihen lankesit
lopun lähellä
laulusi rauhoitit

Taas ratkesit
suojaan pakotit
elosi viimeiset
sävelet nauhoitit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:o tykkäsin tästä kovasti.
sanat rimmasivat hyvin ja kokonaisuus mainio.

 

Käyttäjän kaikki runot