Osata

Runoilija erikoistapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2023 15:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Osasin jo odottaa

Luulin kaikki muuttuu
Ei muuttunutkaan

Se tuli vain takaisin
jostain syvältä

Ei kai mikään muutu
jos ei yritä

Kun osaisin vaan olla
olla olematta
loppuun palamatta
satuttamatta

Olen vain niin hukassa
kuin Feenix
yritän nousta tuhkasta

Muut näkee joo
sillä on hienot sulat
Ja ääni sen kurkusta
kuulostaa kivalta

En vain tiedä mitä sanoisin
mihin menisin
Itseni kanssa olisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisinaan se tuntuu tuolta. Onneksi välillä on hyviäkin hetkiä.

 

Käyttäjän kaikki runot