Nimetön

Runoilija Quarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hold my breath as I wish for death.
 

ne silmät tuijottavat minua,
tahtovat pahaa,
en voi huutaa apua,
sillä muille ne ovat vain harhoja.

hiljaisia ääniä,
puhetta ja hyräilyjä,
silmäni kauhusta levällään,
kaivaudun peiton alle syvempään.

askeleet takanani hiljaisuudessa,
säikky olemukseni varjoissa,
minä yritän pitää kiinni todesta,
tästä aidosta maailmasta,
mutta lipeän kohti pimeää,
huudan kauhusta jota kukaan muu ei voi ymmärtää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Quarana Nimetön 23.4.2015 2 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 3 Runo
Quarana Nimetön 30.11.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 27.9.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 6.6.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 28.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 13.4.2007 2 Runo
Quarana Nimetön 6.4.2007 1 Runo