Nimetön

Runoilija Quarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hold my breath as I wish for death.
 

toivon sinulle onnea,
vaikka sielussani on sata sirpaletta,
ne repivät rikki minua,
muistuttavat ettei meillä ole yhteistä huomista,
sinun kätesi ovat toisen ympärillä,
sen kauniin tytön,
jolle tahdot aamuisin hymyillä.

tiedän että tämä on oikein,
minä en koskaan olisi voinut tehdä sinusta onnellista,
ja silti se oli päätös vaikein,
mutta en vain voinut vaatia sinua kannattelemaan tuskaista.

muistan kuinka kosketit minua,
lausuit ne sanat jotka menettivät merkityksensä,
minun on vain pakko kääntää päiväkirjani sivua,
jättää sinut menneisyyteen ja väkisin hymyillä.

Selite: 
kerta kerran jälkeen se sattuu, vaikka kuinka yrittää tottua.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja koskettava runo, hyvin kirjoitettu!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Quarana Nimetön 23.4.2015 2 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 3 Runo
Quarana Nimetön 30.11.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 27.9.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 6.6.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 28.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 13.4.2007 2 Runo
Quarana Nimetön 6.4.2007 1 Runo