Nimetön

Runoilija Quarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hold my breath as I wish for death.
 

Olen vain varjo
siitä mitä joskus olin.
Vain kevyt henkäys
myrskytuulesta,
jonka voimalla ennen raivosin.

Syksyisen puun lailla tiputan lehteni
yksi kerrallaan,
ja hetki hetkeltä
muutun yhä heikommaksi.

Jäljellä ruumis ilman sielua,
mieli ilman ajatuksia,
hymy ilman iloa,
vain ohut kuori,
joka sekunti sekunnilta
rikkoutuu hiljaa.

Peilikuva ilman kasvoja,
sydän ilman tunteita,
vain tunnoton mieli
ja puutunut ruumis,
joka on tullut liian raskaaksi kantaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on aivan mahtava!
tykästyin ihan hirveästi.

kerran jo säikähdin, kun en löytäny sua täältä mistään sillä vanhalla nimellä, mutta onneks et oo mihinkään kadonnu. <3

kiitos muuten vierailusta. :p

Menin sanattomaksi!
Aivan jotain niin hienoa.
Sinä se kirjottaa osaat!<3
Suosikkeihin ehdottomasti.

Ja kiitos kommenteista ihana :>

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Quarana Nimetön 23.4.2015 2 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 3 Runo
Quarana Nimetön 30.11.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 27.9.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 6.6.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 28.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 13.4.2007 2 Runo
Quarana Nimetön 6.4.2007 1 Runo