Nimetön

Runoilija Quarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hold my breath as I wish for death.
 

Olen hunajaa,
vaniljaa,
makeaa mansikkaa,
silloin kun tarvitaan.

Olen pippuria,
tabascoa,
pilaantunutta omenaa
silloin kun sitä vaaditaan.

Olen pehmeä,
olen väkevä,
olen kaikkea sitä mitä pyydetään.

Vaihdan roolia,
miellytän kaikkia,
unohdan itseni,
teen kaikkeni vuoksesi,
olen kaikkea mitä halutaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Quarana Nimetön 23.4.2015 2 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 3 Runo
Quarana Nimetön 30.11.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 27.9.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 6.6.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 28.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 13.4.2007 2 Runo
Quarana Nimetön 6.4.2007 1 Runo