Pikkuveli

Runoilija Lime_Lime

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kikkara vaalea tukka.
Siniset silmät.
Iloinen nauru.

Onko totta että olet pikkuveljeni?

Onko totta että olet minulle tärkeä?

Onko totta että välitän sinusta?

on se totta ja siksi en halua menettää sinua.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Oii, suloista<3 : )

Pisti miettimään omaa suhdetta pikkuveljeen.

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot