Aika

Runoilija Lime_Lime

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tekisin,
minne menisin.
En tiedä.
Aika liikkuu nopeasti.
Joskus toivon, että se pysähtyisi.

Selite: 
surullista, mutta totta.
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä runo kolahtaa ja syvälle..loistavasti muotoiltu

 

Käyttäjän kaikki runot