Pois

Runoilija Lime_Lime

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ulkona tuulee.
On kylmä.
Sada nakkaa kylmiä pisaroita kasvoilleni.
Jatkan eteenpäin.
Pimeys on laskeutunut ja kuu nousee taivaalle.
Jatkan matkaani.
En aio pysähtyä.
Huomaako kukaan, että olen itkenyt?
En usko.
Jatkan matkaani.
Hymyillen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo salaisesta suremisesta, joka kuitenkin tekee henkilöstä voittajan..pidän tästä

hieno runo salaisesta suremisesta, joka kuitenkin tekee henkilöstä voittajan..pidän tästä

 

Käyttäjän kaikki runot