älä kasvata mustia mörköjä

Runoilija dense

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minussa syvemmällä
kuin mikään ikinä aikaisemmin
lähimpänä
ja satuttavimpana
on sinun hymysi
ja taivastakin sinisemmät silmäsi

kun lennätät leijaa
ja naurusi kaikuu pilvistä
minä hengitän hetken sisälleni
sinne syvälle taas

ja kun luotat enemmän
minun pelkoni kasvaa möröksi

ja kun iltaisin sanot muutaman
tärkeän sanan
minun on vaikea pitää kyynelet pois

sillä sinä olet kasvanut minuun
ja enää ei olisi elämää
ilman sinua
ja tiedän kaiken minussa musertuvan
jos sinä katoat

Selite: 
pikkuiselle♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot