Nimetön

Runoilija dense

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
et sinä varmaan välitä tietää
mutta valvoin koko viime yön

pitkästä aikaa
sinun takiasi
ja en voinut nukahtaa

valkoiset ikkunankarmit
musta taivas täynnä yötä
ne olivat sumeita silmissäni

koska muistan edelleen kaiken
vaikka en välittäisi muistaa
niin monta kuukautta

enkä uskalla sanoa ääneen
minulla on edelleen ikävä sinua
joten kuiskasin sitä yöllä monta kertaa
yksin

minulla on edelleen ikävä sinua
vaikka maailma loppui jo
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"minulla on edelleen ikävä sinua

vaikka maailma loppui jo"

Sitä luulisi, että jos pahin on tapahtunut, ei tarvitse enää huolehtia. 
Näen tämän runon videona päässäni. Leveät ikkunanlaudat ja kuppiin jäähtynyt kahvi. Rikkinäiset sukat, sillä millään ei ole enää mitään väliä.

Pidän tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot