olen kulkenut matkan

Runoilija dense

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aluksi
en kertonut
miltä tuntui kolmenkymmenen asteen pakkasessa
väsyneenä tuhannesta valvotusta tunnista
sinun vahva käsivartesi,
se tunne istui sisälleni ja juurtui paikalleen hiljalleen

sitten
en kertonut
että olit mielestäni suloinen nukkuessasi
silmät sirrissä herättyäsi
ja kun olit hämilläsi
kun kuuntelit ja olit vierelläni

ja nyt
en kertonut
miltä tuntui nähdä sinut pitkästä aikaa
kun sanoit hei ja hymyilit
minä leijailin ylemmäs näkymättömiin
ja vastasin vain

ehkä huomenna
voin kertoa
että ikävöin sinua kaikki nämä kuukaudet
laskin päiviä, keräsin rohkeutta
ikävöin enemmän kuin on matkaa siperiaan ja takaisin

ehkä voin kertoa miltä minusta tuntui
matkalla luoksesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot