varjomme kasvoivat eri mittaisiksi

Runoilija dense

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

muistatko sinä vielä sitä aikaa
kun ei meillä ollut ikävää

olimme onnellisia
kuljimme käsikädessä
vaikka minulle sanottiin sinun olevan vain valehtelija
minä luotin sinuun
ja sinä minuun

kerroimme toisillemme kaiken
paitsi en minä ihan kaikkea,
en ole ikinä ollut sellainen
mutta sinä hyväksyit sen kysymättä

joessa kalat olivat suurempia
kuin käteni jaksoivat kantaa
pellolla lätäköt olivat syvempiä
kuin missään kotonapäin

minä rakastin nauruasi
rakastin sinua
enkä ikinä myöntänyt sitä kellekään
ja pilvettömiä päiviä
kun tuulikin tuntui lämpimältä sillan kaiteella seistessä

sinun kenkäsi lonksuivat liian isoina jaloissani,
hiekkatie ja asfaltti oli kuumia paljaille varpaille
mutta me nauroimme
kävelimme vain kovempaa
ettei varpaat palaisi karrelle

kyläkaupassa oli viileät lattiat
ja suloisia pehmonalleja
maailman ihaninta jäätelöä
joka suli sormiin
kun meidän piti vain puhua

ukkonen jyrisi järven yllä
ja meillä oli sisällä korttipeli
jonka sinä annoit minun aina voittaa

pehmeässä yön hämärässä
kauraviljelmien välissä
matka tuntui lyhyeltä vierelläsi

meillä oli pyörä, punainen jopo,
ja meillä oli kesä,
hiekkatie täynnä kuoppia
ja ylämäkiä ja alamäkiä

silloin meidän varjomme olivat yhtä pitkiä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin käsin kosketeltavan suloista! Ihanaa mennyttä:) Rakastan tätä!!!

Ihana.Niin ihana runo.Minullakin on ollut tummanpunainen jopo,jolla ajelin muunmuassa kyläkauppaan.Täynnä nostalgisia muistoja on tämä runo.Tykkään todella paljon:)

 

Käyttäjän kaikki runot