Tarinanne

Runoilija dense

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkoinen puku
hiuksilla loistavat kukat
”Tahdon” kajahtaa itsevarmasti

Sinä kultaseni
et tiennyt mitä odotti

Itku pitkästä ilosta
niin sanotaan
Eikä tulevaa voi aavistaa
niinkin sanotaan

Ja sinulla
keskikesän häät
talven hautajaiset
kyynelten valuessa poskilla

Se rakkain
se meni

”Hyvästi” kuiskaus ohuena kuuluu
huivilla peitetty pää painuu
Musta puku

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästähän tulee ihan kyyneleet..

"se rakkain
se meni"

Sinä osaat koskettaa runoillasi, hienoa.

Surullinen. Olet hyvä kirjottamaan.

ooiii, tämä on todella kaunis ja todella hyvin kirjoitettu runo. kosketti. kiitos arvostelusta (:

 

Käyttäjän kaikki runot