Nimetön

Runoilija syyskuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i'm sitting here weeping while the hours pass so slow
and i know that in the morning i have to let you go
and you'll be just a man once i leave to know
for these past few days someone i don't recognize


viikon 25/2009 runoilija
 

olet kala kuivalla maalla,
syljet verta ja loukkauksia

suljen sinut pois,
räntää sataa helmikuussa tarpeeksi,
"sinä olet minulle liikaa"

yrität tietenkin nousta,
käydä päälle, voittaa pelin,
ethän ollut syntynyt häviäjäksi

sääli että ilman selkärankaa

se olet sinä,
joka kuolee veden puutteesen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau, hieno runotus. upea!

Upee!
Sanaton<3

rujoa tekstiä. puhuja on vahva.

Voimasta tunnetta hienossa runossasi.

vou:O etenkin loppu todella hieno

vau, hieno runotus. upea!

Upee!
Sanaton<3

rujoa tekstiä. puhuja on vahva.

Voimasta tunnetta hienossa runossasi.

vou:O etenkin loppu todella hieno

 

Käyttäjän kaikki runot