hänen hulluutensa

Runoilija syyskuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i'm sitting here weeping while the hours pass so slow
and i know that in the morning i have to let you go
and you'll be just a man once i leave to know
for these past few days someone i don't recognize


viikon 25/2009 runoilija
 

minun tapani rakastaa
nostaa ilman otetta
pinnan yläpuolelle

mutta tragiikka

s e
syö elävältä,
hukuttaa suolavesiin
kaksin käsin

pakokauhu keuhkoissa
upottaa jäämeren pohjaan
minut osaksi kasvistoa
odottamaan seuraavaa
myötätuulta

toivottavasti
happi ei lopu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuplasti upea. <3

Myönnyn runoosi.

Loistavan merkityksellinen runo. Kuvailu on kauniin tuntuvaa, elävää.

upea. -> suosikkeihin

hieno runo, jotenkin ''aistikas'' -tunnelma tässä! ^^

Mykistävän upea !

Onnea viikon runoilijalle!

Tuplasti upea. <3

Myönnyn runoosi.

Loistavan merkityksellinen runo. Kuvailu on kauniin tuntuvaa, elävää.

upea. -> suosikkeihin

hieno runo, jotenkin ''aistikas'' -tunnelma tässä! ^^

Mykistävän upea !

Onnea viikon runoilijalle!

 

Käyttäjän kaikki runot