Nimetön

Runoilija syyskuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i'm sitting here weeping while the hours pass so slow
and i know that in the morning i have to let you go
and you'll be just a man once i leave to know
for these past few days someone i don't recognize


viikon 25/2009 runoilija
 

välillä lämpö karkaa, tulee pimeää
ja varpaat muuttuvat yhtä sinisiksi
kuin se sinun peittosi,

johon kylminä öinä kietoudutaan,
tapellaan sen lämmöstä
samalla tavalla kuin
rikolliset rahasta

aamuyöllä herään jääkauteen

hengitän niin,
että luut pakenevat ihon läpi
odotan että sydämeni tulee perässä

lopulta kun olen
pelkkää huurretta
ja pöly tähtisumua

olet palannut viereeni
en tarvitse enää peittoa
sydämesi sisällä on lämmin
eikä jääkausi yllä minuun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot