vatsakipuja

Runoilija syyskuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i'm sitting here weeping while the hours pass so slow
and i know that in the morning i have to let you go
and you'll be just a man once i leave to know
for these past few days someone i don't recognize


viikon 25/2009 runoilija
 

luultavasti
olen liian väsynyt
pitämään huolta
sydämestäni

eihän
tässä säässä
edes tuulensuojat
suojaa

tulehduksilta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot