Peiliaulaunelmia

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Minä tahtoisin nojautua siihen kohtaan
sohvan selkänojassa
jossa tupakan tuoksu rakentaa ilmaa

'Ei' minä en koskaan oppinut sanomaan
portin luona vaahterat kuolevat
ja tytön hento varsi
kutittaa sinua silmillään

Sen maailman väärällä puolella
minä odotan
että sinä polkisit minut uudestaan

Selite: 
silmät tappavat.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot