Lakritsikissa

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Piirrän kattoon kuvia
pojasta joka lyö ja haparoi
hänestä joka
ei koskaan tule sietämään pakkomiellettäni
pestä hampaita kolmesti päivässä

Sydän hakkaa kitaran takapotkuja
minä kuolen ensi-iltaviikolla
siihen ettet sinä koskaan luovu
rumasta villapaidastasi

Ainoa mitä minä tästä saan

on surkean salin yleisöennätys
kunnioitettavan ennakkoluulotonta filosofiaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot