Roi

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Jos viittitte vähän jeesaa
minunkaan käteni eivät enää riitä
parsimaan kokoon lokakuuta

kun siivet eivät kanna edes
kakskolmosen pysäkille

Anna hänen viedä sinusta vielä
viimeinenkin laulu
ja sifonkihuivipojan sulat satavat

Pohjois-Haagaan

Tänään herttasotilas päättää tarinansa tanssiaskelin
annoit viedä sinut noin vain

Selite: 
Herkkä poika
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot