Kyynelten koti

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Eikö se koskaan tule olemaan muuta
kuin jäähyväisiä ja linja-autoasemia
vain tämä viiltävä ikävä, "nähdäänhän taas?"

Irtokarkkihyllyllä säilössä sydän
sitä meidän ajan glamouria
Johnny Deppin silmät ja
Oopperan kummituksen laulua

Enkä minä ikinä halua
oppia päästämään irti
huudoista ja pelikorteista
kirkon kuvasta kolmesta eri suunnasta

Tuuli hiuksissa tuivertaa
kirjoita postikortteihin se kaipaus,
meren aalloista ne kylmät ja lämpimät kyyneleet.

Selite: 
Ystävyys on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisti, vau :)

 

Käyttäjän kaikki runot