Piispantalon takapihalla

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Näistä kaikista puuttuu sentimentalia
minä kuvittelen hänet huutamaan

Glitterharhakuva kävelee vastaan
pitäisi lainata hiuslakkaa
elämä istuu jokeltaen lastenvaunuissa

ja sanat painavat päälle
kuin teitä laahaava hippipaku
minä tahtoisin käsikirjoittaa tästä Dingoa

järven selän takana
aurinko nauraa ja helisee

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot