Synkkä elämä

Runoilija Miror

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sielun peili.
 

Miksi maailma on synkkä?
Miksi elämässä paistaa ikuinen yö?
Miksi kesä on minulle talvi ja kevät syksy?
Miksi sydämeni on ikuisen jään peittämä?
Miksi aurinko ei koskaan näyttäydy minulle?
Miksi elämä on koetellut minua näin?

Selite: 
Synkkää ja synkempää... Runo, jonka kirjoitin joskus lapsena!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot