Unia

Runoilija Miror

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sielun peili.
 

Näin yöllä unta; olin lintu valkosiipinen.
Alla maailma pieni, kattona taivas sininen.
Lensin yli meren ja yli maan vapaus alla siipien.
Tahtonut pysähtyä en vaan ylemmäs jatkoin liidellen.
Äkkiä liitoni loppui, enää ylemmäs päässyt en.
En välittänyt siitä, olin juuri tässä onnellinen.
Tiesin, ettei ikuisesti voi kestää lentoni tää,
mutta ainakin hetken pienen sain taivaan sinessä levähtää.
Aamun säteet kylmät, ne uuteen päivään herättää.
Ne pois pyyhkii yön usvan, ei siitä jäljelle mitään jää.

Selite: 
Alkoi yhtäkkiä runosuoni kukkia. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis jotenkin se sai minut ajateleemaan elämää ja sitä ihan tunnetta mihin pääsemme kaunemmissa unissame :)

kaunis jotenkin se sai minut ajateleemaan elämää ja sitä ihan tunnetta mihin pääsemme kaunemmissa unissame :)

 

Käyttäjän kaikki runot