Nimetön

Runoilija Miror

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sielun peili.
 

Paha olo kietoutui minuun.
Kuin musta harso verhoamaan vartaloani, sisintäni..
Siihen sotkeuduin, kompastuin.
Sen päästin sisälleni..
Tyhjensin kaiken sen tieltä eikä minulle jäänyt mitään.
Vain palaneita raunioita

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot