Tuntematon taivas

Runoilija Jennyboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006
Viimeksi paikalla: 10.12.2020 16:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"As long as you have dreams, your soul will stay alive." - Tuntematon
 

Mielummin mä olisin sun kanssa täällä
kuin yksin tässä tyhjyydessä.
Sun kanssa mä voin unohtaa
edes hetkeksi
etkä sä auta mua käyttämään
vaikka sä kai toisinaan niin luulet

Sä olet mun Cib

suojeleva soturi
ja mulla on ikävä sun vinoa hymyä
sun hevosenhäntätukkaa
mutta tää kaviokenkä
muistuttaa mua susta joka hetki

Kaipaan läheisyyttäsi
nauruasi
suhtautumistasi asioihin
sun tapaa auttaa, ymmärtää

sitä
miten rakastat mun negatiivisuuttani.

Illalla taas
sä olet ehkä mun kainalossa
ja ehkä, hetken taas
mun on hyvä olla
kun tiedän sun olevan siinä.

Ei, ei tää oikeasti ole mitään kaunista, viatonta unta.
Ei, musta tuntuu
tää on kaikki totta.

Selite: 
Me voidaan auttaa toisemme irti toistemme ongelmista, jos me annetaan toisillemme aikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot