Kyltymätön kaipuu

Runoilija Jennyboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006
Viimeksi paikalla: 10.12.2020 16:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"As long as you have dreams, your soul will stay alive." - Tuntematon
 

Se kaunis uni
niin, valheiden täyttämä
pyörii mielessäni lakkaamatta

Näin sinut, vihdoin,
ja sinä hymyilit

"Mikä on niin hauskaa?", kysyin,
minusta tuntui typerältä
halvalta

"Me odotetaan lasta", vastasit,
ja rakkaus kasvoillasi näytti räjähtävän
minä huuli pyöreänä
ihmeissäni

Kunnes heräsin, hymyilin,
vihdoin tajuten uneksineeni sinusta
sinut vierelleni
sänkyyni

Ja muistin taas,
että muurit ovat välissämme
etten voi koskettaa ihoasi aikoihin.

Selite: 
Odotan sua rakas, vaikka mitä kävis.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot