Odotus

Runoilija Jennyboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006
Viimeksi paikalla: 10.12.2020 16:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"As long as you have dreams, your soul will stay alive." - Tuntematon
 

Syksyn kauniit värit sekoittavat pääni
keltainen, vihreä ja punainen
muistuttavat sinusta jokaisella sävyllään
jokaisessa hetkessä

Viima huutaa nimeäsi kaukaa
saa äänensä kuuluviin vain kuiskauksen lailla
mutta sekin on kuin
kirkumista korvilleni

Etkö tulisi jo pelastamaan
hakemaan minut pois tästä kylmästä huoneesta
viemään minut rakkauden viljapelloille
tekemään oloni taas täydeksi?

Se huhtikuun pimeä ilta
on painunut mieleeni ikuisuudeksi
enkä osaa elää
ilman solisluittesi kaarteiden tuntua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kuvailet kaipausta ja rakkautta sekä miten tuskaista se voi olla.

 

Käyttäjän kaikki runot