Elämänpudotus

Runoilija Jennyboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006
Viimeksi paikalla: 10.12.2020 16:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"As long as you have dreams, your soul will stay alive." - Tuntematon
 

Menettäessään otteen elämästään
ajatellessaan lapsuuttaan

jo nyt yksin, sohvallaan kaivaten
huomatessaan ikävöivänsä jotain
jolla oli joskus merkitystä

niin
silloin tuntee olonsa mitättömäksi kuin koi lampunvarjostimessa
kuin muurahainen ilman yhteisöä.

Usein juuriaan syytellen
omia sotkujaan peitellen
halpa ihmiskopio toistaa jo kuorelleen niin tuttua mantraa
että osaisi sanella sen jo takaperinkin;

ja sittenkin
syvällä alitajunnassaan, tiedostamattomissaan
sisäistää tehneensä jokaisen valinnan
omassa elämässään
omana itsenään
itse.

Silti jatkaa
tällä kertaa jalan matkaansa
kädet turtana kohmeesta

sillä tiedostaa olevansa liian peloissaan eloon
mutta liian utelias kuolemaan.

Selite: 
Ei loputtomiin karkuun voi juosta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot