Paha asia... ..

Runoilija Peikkotyttö89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä välillä liiankin lapsellinen.. Ehkä pitäisi jo aikuiseksi kasvaa viimeinkin.. Mutta kun minä en vain halua.. Koska ilman lapsellisuuttani minä en olisi minä vaan joku muu johon en halua ikinä tutustua.. :) ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫
 

Päivisin siltä piiloudun.
Mutta iltaisin se mut löytää vaikka kuinka sitä pakenen.

Se satuttaa.
Viiltää kipeästi rintaa.
Repii auki pienen sydämen.

Se saa silmiin kyyneleet.
Sen vuoksi tuskasta huudan iltaisin.
Öisin se tunkeutuu uniin ja tekee niistä painajaisia.

Eiköse voisi jo mennä pois?
Eikö se voisi antaa minulle edes hetken nuolla haavojani?
Eikö se voisi jo jättää minua rauhaan?

Se ei mene pois.
Se ei anna haavoja parantaa.
Se ei jätä rauhaan.

Ei ennen kuin…
SINÄ tulet takaisin.

Silloin IKÄVÄ vasta jättää minut rauhaan.

Selite: 
Ei sitä tiedä miten kamala ikivä osaa joskus olla ennenkuin sen on itse joutunut kokemaan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot