Minulla on ikävä..

Runoilija Peikkotyttö89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä välillä liiankin lapsellinen.. Ehkä pitäisi jo aikuiseksi kasvaa viimeinkin.. Mutta kun minä en vain halua.. Koska ilman lapsellisuuttani minä en olisi minä vaan joku muu johon en halua ikinä tutustua.. :) ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪ ♫
 

Istun sängyllä pieni pehmoinen Ihaa kainalossa.
Poskilleni valuu pieniä kyyneleitä.
Yritän pyyhkiä niitä pois ettei kukaan vain näkisi niitä.

Mutta sitten.. annan niiden vain valua.
En jaksa enää välittää huomaako joku että itken.
Minulla on vain niin paha olla..
Minulla on sinua ikävä.
Minun omaa unelmieni prinssiä..
Minun rakastani..
Minulla on niin ikävä että minuun sattuu.

Mutta onneksi sinä tulet pian takaisin.
Sitten sinä voit pyyhkiä kyyneleeni pois ja me voimme nauraa jälleen yhdessä.

Mutta voi että minä toivon..
Toivon niin paljon että sekin tekee kipeää..
Ettei meidän tarvitsisi enää ikinä olla erossa ja kaivata toisiamme.. ♥

Selite: 
Kaukosuhteen huonoja puolia on se että joutuu olemaan erossa toisesta ja ikävöimään..
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kun kosketti,niin tuttu tunne.
joskus vielä saatte olla lähellä ja rakastaa

 

Käyttäjän kaikki runot